Single reis naar Kaapverdië voor 50Plus singles

Op slechts zes uur vliegen van Nederland vindt je de tropische bestemming Kaapverdië. De zon schijnt er het hele jaar door en de gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 25 graden. Tel hier kristalblauw water, schitterende stranden en een gastvrije bevolking bij op, en voila: de perfecte zonbestemming!

De eilandengroep ligt voor de kust van Senegal en bestaat uit tien eilanden. Deze eilanden verschillen allemaal zeer sterk van elkaar. Sommige eilanden zijn omringd door strand, terwijl andere juist bergen en veel groen hebben.

Tijdens onze 50+ singlereizen naar Kaapverdie kun je onder andere walvissen en dolfijnen spotten, een heerlijke boottocht ondernemen, een oud scheepswrak bezoeken en kitesurfen. Je bent tijdens onze groepsreizen nooit verplicht om mee te doen aan de activiteiten. Iedereen mag zelf beslissen wat hij/zij op die dag wil gaan doen, zodat je tussen het programma door ook genoeg vrije tijd zult hebben. We weten zeker dat je met een broekzak vol nieuwe herinneringen en vrienden naar huis zult gaan.

Hebben we je al overtuigd? Bekijk dan snel onze alleenstaandenvakanties naar Kaapverdie!

Singlereis Strandvakantie OP KAAPVERDIË

Hotel Dunas de Sal ****

Singlereis Strandvakantie OP KAAPVERDIË

Kaapverdië is bij uitstek het perfecte eiland voor een relaxte zonvakantie! Steek je tenen in de parelwitte stranden en geniet van de gastvrijheid. Ben jij klaar voor een week vol gezelligheid, zon en een gezellige groep singles? Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Kaapverdië | Sal | Santa Maria
Vanaf
€ 1309,00

Singlereis HBO+ WINTERZON OP KAAPVERDIË

Ouril Hotel Pontao ***

Singlereis HBO+ WINTERZON OP KAAPVERDIË

Op Kaapverdië kun je alleen maar genieten! Het helderblauwe zeewater en de witte stranden zullen ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. Er is nog veel meer te beleven op het zonnige Sal. Denk aan een spannende buggytour, snorkelen en kitesurfen! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Kaapverdië | Sal | Santa Maria
Vanaf
€ 949,00

Singlereis Zon, Zee en Strand OP KAAPVERDIË

Ouril Hotel Pontão ***

Singlereis Zon, Zee en Strand OP KAAPVERDIË

Zin in een winterzonvakantie, waar je heerlijk kunt relaxen? Wij nemen je mee naar Kaapverdië, op zo'n 6 uur vliegen vanaf Nederland. Ontdek het eiland, relax met een goed boek of neem een duik in de oceaan. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Kaapverdië | Sal | Santa Maria
Vanaf
€ 1029,00