Singlereizen naar Gambia voor 50+ singles

Gambia ligt op de uiterste westpunt van Afrika en grenst aan de Atlantische oceaan. Langs de kust heeft Gambia vele zandstranden, waar u samen met andere 50+ singles heerlijk kunt relaxen. Een ideale winter zonbestemming voor uw singlereis, omdat het er heerlijk warm is als het bij ons volop winter is.

Een bezoek aan de hoofdstad Banjul is zeker de moeite waard. In deze stad is er een gezellige markt, ook wel de Albert markt genoemd. Hier kunt u werkelijk alles vinden, van handtassen en kleurrijke stofjes tot heerlijke typische Afrikaanse vruchten. Ook kunt u samen met andere 50plus singles mee gaan op een geweldige safari in Senegal, waarbij u giraffen, neushoorns en andere prachtige dieren kunt spotten. Of neem een kijkje in een van de prachtige nationale parken. Op deze singlevakantie is werkelijk alles aanwezig voor een topvakantie.

Singlereis Zon, Zee en Strand IN GAMBIA

Hotel Djeliba ***

Singlereis Zon, Zee en Strand IN GAMBIA

Op zoek naar een heerlijke winterzon vakantie? Wil je relaxen, op safari of een combinatie van actief en ontspanning? Zoek dan niet langer en ga met een leuke groep singles en alleengaanden mee op avontuur naar Gambia in West Afrika. Geniet hier van de Afrikaanse gezelligheid en laat je verbazen door de flora en fauna. Lees meer.

Gambia | Banjul | Kololi
Vanaf
€ 899,00