Single reis naar Kaapverdie voor 50Plus singles

Op slechts zes uur vliegen van Nederland vindt je de tropische bestemming Kaapverdie. De zon schijnt er het hele jaar door en de gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 25 graden. Tel hier kristalblauw water, schitterende stranden en een gastvrije bevolking bij op, en voila: de perfecte zonbestemming!

De eilandengroep ligt voor de kust van Senegal en bestaat uit tien eilanden. Deze eilanden verschillen allemaal zeer sterk van elkaar. Sommige eilanden zijn omringd door strand, terwijl andere juist bergen en veel groen hebben.

Tijdens onze 50+ singlereizen naar Kaapverdie kun je onder andere walvissen en dolfijnen spotten, een heerlijke boottocht ondernemen, een oud scheepswrak bezoeken en kitesurfen. Je bent tijdens onze groepsreizen nooit verplicht om mee te doen aan de activiteiten. Iedereen mag zelf beslissen wat hij/zij op die dag wil gaan doen, zodat je tussen het programma door ook genoeg vrije tijd zult hebben. We weten zeker dat je met een broekzak vol nieuwe herinneringen en vrienden naar huis zult gaan.

Hebben we je al overtuigd? Bekijk dan snel onze alleenstaandenvakanties naar Kaapverdie!

Singlereis Paradijselijk Genieten OP KAAPVERDIË

Hotel da Luz ***

Singlereis Paradijselijk Genieten OP KAAPVERDIË

De Kaapverdische Eilanden, in het Portugees Cabo Verde, is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika. Kaapverdië is een van de bestemmingen van onze singlereizen waar je het hele jaar kunt genieten van een heerlijke zonvakantie. En dat in combinatie met een leuke groep 50Plus singles. Lees meer.

Kaapverdië | Sal | Santa Maria
Vanaf
€ 1129,00