Singlereizen naar Canada voor 50+ singles

Canada ligt in Noord-Amerika en is het op één na grootste land en qua natuurschoon is het misschien wel het mooiste land ter wereld. Een 50+ singlevakantie is een uitstekende manier om dit mooie land te ontdekken. Canada is een aanrader voor de winter als voor de zomerliefhebber. 

Canada heeft namelijk veel variatie; je kan er prachtige berggebieden en adembenemende meren vinden, maar ook watervallen, wilde dieren, indrukwekkende oceaankusten en sneeuw- en ijsvlaktes. Ook kent Canada de wereldse steden zoals Vancouver, Montréal en Toronto. In Vancouver kan je zelfs naar het strand en gaan skiën op 1 dag! Een singlevakantie naar Canada heeft voor iedereen wat te bieden en is één grote beleving. Er leven zelfs nog kleine groepen Eskimo's, en er zijn nog enkele indianenstammen te vinden. Al bij het eerste bezoek met een 50 plus singlereis aan Canada grijpt het land je om niet meer los te laten.

Singlereis Wintersport rondreis CANADA

Diverse hotels, lodges en guesthouses ***

Singlereis Wintersport rondreis CANADA

Heb jij altijd al een exclusieve, grensverleggende wintersportvakantie willen maken? Dan is dit jouw kans. Samen met een ervaren, Nederlandse gids en 4-5 enthousiaste wintersporters naar de Rocky Mountains in Canada. Een onvergetelijke wintersportreis langs maar liefst 4 verschillende wintersportgebieden. Ga jij mee?! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Div. plaatsen
Vanaf
€ 1750,00

Singlereis Wintersport CANADA

Hotels Banff en Lake Louise ***

Singlereis Wintersport CANADA

Dit is je kans om je droom waar te maken om te skiën in een sprookjesachtige witte wereld! Canada is meer dan skiën in de Rockies, wat dacht je van onder andere hiken rond Lake Losie of een sleehondentocht maken, Heliskiën in Panorama, sneeuwschoenwandelen of een bezoek aan een canyon? Kortom, één groot avontuur! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 2399,00