Singlereizen naar Canada voor 50+ singles

Canada ligt in Noord-Amerika en is het op één na grootste land en qua natuurschoon is het misschien wel het mooiste land ter wereld. Een 50+ singlevakantie is een uitstekende manier om dit mooie land te ontdekken. Canada is een aanrader voor de winter als voor de zomerliefhebber. 

Canada heeft namelijk veel variatie; je kan er prachtige berggebieden en adembenemende meren vinden, maar ook watervallen, wilde dieren, indrukwekkende oceaankusten en sneeuw- en ijsvlaktes. Ook kent Canada de wereldse steden zoals Vancouver, Montréal en Toronto. In Vancouver kan je zelfs naar het strand en gaan skiën op 1 dag! Een singlevakantie naar Canada heeft voor iedereen wat te bieden en is één grote beleving. Er leven zelfs nog kleine groepen Eskimo's, en er zijn nog enkele indianenstammen te vinden. Al bij het eerste bezoek met een 50 plus singlereis aan Canada grijpt het land je om niet meer los te laten.

Singlereis Actieve Winterreis CANADA

Hidden Ridge Resort ****

Singlereis Actieve Winterreis CANADA

Tijdens deze groepsreis kom je als winterliefhebber niets te kort: maar liefst 10 winteractiviteiten zijn inbegrepen zodat je het ultieme sprookje beleeft in Canada! We brengen een bezoek aan zowel Banff National Park als Jasper National Park en ontdekken de veelzijdigheid van de Canadese Rockies. Canada here we come! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 3499,00

Singlereis Skisafari Canada IN DE ROCKY MOUNTAINS

Powder Mountain Lodge ***

Singlereis Skisafari Canada IN DE ROCKY MOUNTAINS

Skiƫn in Canada, de Rocky Mountains! Heerlijke powder snow, vette skigebieden met supertoffe pistes. Wij maken in deze rondreis een tour langs maar liefst 7 verschillende skigebieden. We pikken alle highlights eruit en reizen steeds verder de Rockies in om elke dag een nieuw avontuur te beleven! Ga je ook mee? Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 2969,00