Single reizen naar Verenigd Koninkrijk voor 50Plus singles

Bij het Verenigd Koninkrijk denk je misschien al snel aan Londen en Fish and Chips, maar er is natuurlijk veel meer te beleven! Bekijk daarom ons aanbod aan singlereizen naar Engeland op deze pagina.

We willen je zoveel meer laten zien van het land, zoals bijvoorbeeld de mooie stranden, heuvelachtige landschappen en unieke rotsformaties. We willen je tijdens onze alleenstaandenvakantie zelfs laten zien dat ook het Verenigd Koninkrijk over een suptropisch klimaat beschikt!

Samen met een groep leeftijdsgenoten die ook vrijgezel of alleengaand zijn, zullen we door het land wandelen, mountainbiken of zelfs de stoomtrein pakken. Samen met de groep kun je dineren in een strandtent, een historische kathedraal uit de dertiende eeuw bezoeken of Stonehenge in het echt aanschouwen.

We weten zeker dat je je prima zult vermaken tijdens een van onze groepsreizen in het Verenigd Koninkrijk, en natuurlijk zullen we ook en bezoekje brengen aan Londen!

Singlereis Zuid-Engeland VERRASSEND ANDERS

Camping Woodyhyde **

Singlereis Zuid-Engeland VERRASSEND ANDERS

Tijdens deze actieve groepsreis, naar het subtropische deel in het zuiden van Engeland, doe je de gaafste dingen! Coasteeren, zeekajakken, mountainbiken en natuurlijk wandelen in de prachtigste natuurgebieden. Ook een dagje Londen kan natuurlijk niet ontbreken. Kijk gauw verder! Lees meer.

Verenigd Koninkrijk | Zuid-Engeland | London
Vanaf
€ 999,00