Single reizen naar Verenigd Koninkrijk voor 50Plus singles

Het Verenigd Koninkrijk is voor u wellicht bekend vanwege haar grote steden. Steden als Londen, Liverpool en Edinburgh. Maar wist u dat het Verenigd Koninkrijk ook een wonderlijk landschap heeft? Met name Zuid-Engeland heeft veel golvende weilanden, indrukwekkende rotsformaties en bovendien een zeer aangenaam klimaat.

Op 50Plus-Singlereizen.nl vindt u een aantal prachtige single reizen voor 50+ die u introduceren aan het échte Engeland. Met name de actieve 50Plussers zullen hun hart op kunnen halen in dit prachtige land. U kunt er leren surfen en de echte avonturiers kunnen zich wagen aan coasteering (canyoning aan de kust). Uiteraard is er ook genoeg te doen voor de mensen die zich niet willen uitputten. Zuid-Engeland is b.v. uitermate geschikt om een prachtige wandeling te maken. Tijdens zo’n wandeling leert u meteen uw medereizigers kennen: gezellige alleenstaanden van 50+. Neus dus eens rond op deze pagina en ga dit jaar voor het Verenigd Koninkrijk!

Singlereis Wandelen IN NOORD-ENGELAND

Castlerigg Hall Camping ***

Singlereis Wandelen IN NOORD-ENGELAND

Ga je mee op wandelvakantie naar het prachtige Lake District in Engeland? Deze reis zit vol avontuur, gezelligheid en mooie uitzichten. We proberen zoveel mogelijk te zien van de 3.200 km dat Lake District te bieden heeft. Annuleert de reisorganisatie de reis i.v.m. Corona? Dan ontvang je binnen 14 dagen je geld retour Lees meer.

Verenigd Koninkrijk | Lake District | Keswick
Vanaf
€ 1049,00