Single reis naar Bulgarije voor 50plus singles

Houdt u van zon, zee, strand en feesten, dan is Bulgarije eens een andere singlereis voor u als 50+ single. Bulgarije heeft prachtige lange zandstranden en is direct gelegen aan de Zwarte Zee. Daarbij komt nog dat het er in de zomermaanden heerlijke zonnig is, met soms wel 30 graden! Een perfecte zonvakantie dus.

Sunny Beach is Bulgarije wordt meestal wel gekozen door de jongeren. Maar spreekt dit je juist aan, ga dan gezellig mee met onze singlereizen naar Bulgarije. Sunny Beach is een van de bekendste plekken in Bulgarije en staat bekend om zijn gezellige boulevard, de leuke terrasjes en de vele clubs waar u samen met andere singles lekker kunt feesten. Wilt u liever relaxen samen met andere 50plus singles, dan kan dat natuurlijk op het prachtige lange zandstrand. U vindt uw ultieme singlereis naar Bulgarije op deze pagina.

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Hotel Zoo Sofia ****

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Ga mee op deze actieve stedentrip en ontdek een van de mooiste steden van de Balkan: Sofia! Het is een super leuke afwisselende reis waarbij we stevig moeten peddelen, genieten op grote hoogte en een stuk wijzer thuis komen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 849,00