Singlereizen naar Nepal voor 50+ singles

Actieve single rondreizen voor 50Plus singles naar Nepal met zoveel culturele hoogtepunten, dat je deze reis beslist een keer gemaakt moet hebben. Staat Nepal ook op jouw bucketlist?
Nepal ligt tussen India en Tibet, in het Himalaya gebergte. Bewonder de boeddhistische kloosters, laat je begeleiden door sherpa’s op een klimtocht door de Himalaya of ga op een natuurtocht naar Annapuri Circuit, langs adembenemende kloven, heetwaterbronnen en schitterende vergezichten. Ervaar in het binnenland de eeuwenoude traditionele Tibetaanse Boedhistische cultuur met de zeer gastvrije lokale bevolking of ga naar een van de steden Kathmandu of Patan, welke een paradijs voor cultuurliefhebbers zijn. Bezoek het Chitwan Nationaal Park dat een tropisch klimaat heeft en waar je neushoorns, tijgers en krokodillen kunt ontdekken. De singlereizen naar Nepal bieden je een veelzijdige rondreis met afwisseling van cultuur, natuur en activiteiten samen met een leuke groep 50+ singles. Ga je ook mee?

Singlereis Nepal HET LAND VAN KUMARI

Accommodaties Nepal ***

Singlereis Nepal HET LAND VAN KUMARI

Op deze speciale Nepal rondreis ontdek je de vele gezichten van dit vriendelijke land. Je reist door het prachtige berglandschap met zijn besneeuwde bergtoppen en rijstterrassen en langs schattige dorpjes. Daarnaast ontdek je de koningssteden Kathmandu, Patan en Bhaktapur en kun je ontspannen bij het meer van Pokhara. Lees meer.

Nepal | Bagmati | Katmandu
Vanaf
€ 1190,00