Singlereizen naar Turkije voor 50+ singles

Turkije is nu al een flink aantal jaren een populaire vakantiebestemming. Niet gek, want in dit mooie land vindt u een perfecte balans tussen een mystieke, andere cultuur en de luxe die u kunt verwachten van een geweldige single vakantie van 50Plus-Singlereizen.nl. 

Bent u 50+ en toe aan een spetterende singlereis? Aan ontspanning en plezier? Klaar om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten en samen het prachtige Turkije te ontdekken? Dan zit u op deze pagina goed, want alleen hier vindt u een speciaal geselecteerd aantal groepsreizen die aan uw eisen voldoen. Turkije is enorm gevarieerd en ons aanbod ook. Er zijn wandelvakanties, uitermate geschikt om het landschap te verkennen, zon- en strandvakanties, yogavakanties en nog veel meer. Of u nu aan de Lycische Kust zit of aan de Turkse Rivièra, de reisleiding zal ervoor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie hebt. U hebt de keuze aan een flink aantal activiteiten, en bepaalt zelf wat u het liefst doet. Kijk voor meer informatie eens tussen ons aanbod!

Singlereis Zonvakantie IN TURKIJE

Exclusief hotel ***

Singlereis Zonvakantie IN TURKIJE

Een zonvakantie met de sfeer van een exclusieve Singlehotel. Gezellig en goed geregeld dus en alleen voor singles. Het 3-sterren hotel met zwembad is ideaal gelegen, op 2 minuten lopen van het strand en de boulevard. Zon, zee, strand en lekker eten wisselen zich af met cultuur, excursies en (watersport)activiteiten. Lees meer.

Turkije | Egeische kust | Bitez
Vanaf
€ 799,00