Singlereizen naar Turkije voor 50+ singles

Turkije is nu al een flink aantal jaren een populaire vakantiebestemming. Niet gek, want in dit mooie land vindt u een perfecte balans tussen een mystieke, andere cultuur en de luxe die u kunt verwachten van een geweldige single vakantie van 50Plus-Singlereizen.nl. 

Bent u 50+ en toe aan een spetterende singlereis? Aan ontspanning en plezier? Klaar om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten en samen het prachtige Turkije te ontdekken? Dan zit u op deze pagina goed, want alleen hier vindt u een speciaal geselecteerd aantal groepsreizen die aan uw eisen voldoen. Turkije is enorm gevarieerd en ons aanbod ook. Er zijn wandelvakanties, uitermate geschikt om het landschap te verkennen, zon- en strandvakanties, yogavakanties en nog veel meer. Of u nu aan de Lycische Kust zit of aan de Turkse Rivièra, de reisleiding zal ervoor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie hebt. U hebt de keuze aan een flink aantal activiteiten, en bepaalt zelf wat u het liefst doet. Kijk voor meer informatie eens tussen ons aanbod!

Singlereis Zonvakantie IN TURKIJE

Exclusief hotel ***

Singlereis Zonvakantie IN TURKIJE

Een zonvakantie met de sfeer van een exclusieve Singlehotel. Gezellig en goed geregeld dus en alleen voor singles. Het 3-sterren hotel met zwembad is ideaal gelegen, op 2 minuten lopen van het strand en de boulevard. Zon, zee, strand en lekker eten wisselen zich af met cultuur, excursies en (watersport)activiteiten. Lees meer.

Turkije | Egeische kust | Bitez
Vanaf
€ 849,00

Singlereis Zeilvakantie TURKIJE

Zeilschip ***

Singlereis Zeilvakantie TURKIJE

Aanleggen aan de mooiste baaien en kennis maken met de heerlijke Turkse keuken? Kom aan boord aan ons 23 meter lange zeilschip! Zeilervaring heb je niet eens nodig! Zelf zeilen, leren zeilen of lekker luieren. Je kunt deze vakantie zo 'actief' maken als je zelf wilt. De omgeving is hier schitterend! Lees meer.

Turkije | Egeische kust | Bodrum
Vanaf
€ 1499,00