Singlereizen naar Finland voor 50+ singles

Finland is werkelijk een bijzonder mooi land, waar u uw ogen uit zult kijken. De vele sterren verlichten de prachtig heldere hemel en de sprookjesachtige landschappen zijn bedekt met een enorm pak sneeuw. Ook bestaat er in dit land zelfs de kans om het Noorderlicht te bezichtigen. Heeft u dit ook altijd al een keer willen zien? Dan kan deze prachtige singlereis daarvoor de unieke kans zijn.

Natuurlijk zijn er voor u als 50plus single ook in Finland enorm veel unieke excursies te beleven. Ga mee op een huskytocht of een sneeuwscooter tocht, waarmee u door een adembenemend mooi landschap komt. Of maak samen met andere singles prachtige wandelingen op sneeuwschoenen. Ga mee naar Finland en ontdek zelf hoe mooi het landschap en de natuurwonderen hier zijn.

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Diverse Campings Finland *

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Finland staat bekend als land van de 1000 meren. We gaan de mooiste exemplaren in het zuiden van het land per kajak, mountainbike en kano ontdekken. Bezoek een van de prachtige nationale parken die Finland rijk is. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Finland | Uusimaa | Helsinki
Vanaf
€ 1649,00