Singlereizen naar Finland voor 50+ singles

Finland is werkelijk een bijzonder mooi land, waar u uw ogen uit zult kijken. De vele sterren verlichten de prachtig heldere hemel en de sprookjesachtige landschappen zijn bedekt met een enorm pak sneeuw. Ook bestaat er in dit land zelfs de kans om het Noorderlicht te bezichtigen. Heeft u dit ook altijd al een keer willen zien? Dan kan deze prachtige singlereis daarvoor de unieke kans zijn.

Natuurlijk zijn er voor u als 50plus single ook in Finland enorm veel unieke excursies te beleven. Ga mee op een huskytocht of een sneeuwscooter tocht, waarmee u door een adembenemend mooi landschap komt. Of maak samen met andere singles prachtige wandelingen op sneeuwschoenen. Ga mee naar Finland en ontdek zelf hoe mooi het landschap en de natuurwonderen hier zijn.

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

Rakkavaltti Cabin ***

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende winteractiviteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er elke dag kans om het noorderlicht te zien. Leer over de gebruiken van de Sami, duik in het ijskoude water en geniet lekker van de sauna. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 2099,00