Single reizen naar Montenegro voor 50+ singles

Montenegro is een land met een prachtige natuur en is een van de mooiste bestemmingen in de Balkan. Op 50plus-singlereizen.nl vind je de beste reizen naar dit vakantieland.

Het land is gelegen aan de Adriatische Zee en nergens vind je zoveel mooie stranden, kronkelende meren en natuurschoon. Met een mediterraan klimaat is het een ideale vakantiebestemming voor een vrijgezellenreis. Ga met ons mee wandelen langs de Montenegrijnse bergen of lunch samen met de groep langs de oever van het Skadarmeer. Dit is het grootste meer van zowel Montenegro als de gehele Balkan! Ook vind je hier een rijke flora en fauna en zeker liefhebbers van vogels zullen hun ogen uitkijken. Een bezoek aan de Baai van Kotor is ook zeker de moeite waard. Deze baai wordt gerekend als de mooiste baai ter wereld. Vanaf de ingang gaat de baai 25  kilometer landinwaarts door allerlei doorgangen. Vanaf de smalste doorgang heb je een prachtig uitzicht over pittoreske en historische dorpjes.

Naast alle activiteiten is er natuurlijk ook genoeg tijd om lekker te ontspannen. Samen met groep kun je terrasjes pakken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker even een boek te lezen. Tijdens deze 50+ singlereizen zul je in ieder geval genoeg beleven en een hoop nieuwe mensen leren kennen.

Bekijk snel ons aanbod:

Singlereis Paradijselijk Genieten MONTENEGRO

Hotel Kumbor ****

Singlereis Paradijselijk Genieten MONTENEGRO

Montenegro wordt ook wel de parel van de Middelandse Zee genoemd. Een uniek land met veel natuurlijke rijkdom, mooie stranden, heldere meren en prachtige bergen. Het is een compact land, dat alles te bieden heeft. Geniet van het Mediterrane klimaat en kom tot rust op het strand, waar geen massatoerisme heerst. Lees meer.

Montenegro | Herceg Novi | Kumbor
Vanaf
€ 919,00

Singlereis Actief en Cultuur IN MONTENEGRO

Accommodaties Montenegro ****

Singlereis Actief en Cultuur IN MONTENEGRO

Raften, mountainbiken, canyoning, kajakken: deze vakantie zit vol leuke activiteiten! Naast de actie maken we ook een stadstour door Kotor en kun je de laatste dagen heerlijk relaxen in een luxe hotel. We verblijven op vier verschillende locaties, om zo het beste uit jouw vakantie te halen. Lees meer.

Montenegro | Herceg Novi | Igalo
Vanaf
€ 1249,00