Singlereizen naar Iederland voor 50+ singles

Singlereizen naar Ierland zitten boordevol cultuur, natuur, activiteiten en avontuurlijke belevenissen. Ga samen met 50plus singles op ontdekkingsreis door adembenemende landschappen, prachtige tuinen en langs de hoogste kliffen.

Actief onderweg per fiets of wandelend over slingerende weggetjes met schitterende uitzichten. Ga op avontuur langs de ruige westkust, romantisch, rustig maar ook uitgelezen om te surfen of een boottocht te maken. Ontdek de geheimen van ­­5000 jaar geschiedenis van het land, bezoek de Whiskey distillery’s, het National Park in Killarny, de heilige berg van Ierland en de Boyne Valley. De hoofdstad Dublin mag natuurlijk niet ontbreken, net als London Derry en Belfast. Noord Ierland is “the place to be” voor Game of Thrones liefhebbers. Ontdek waar de serie is opgenomen en laat je meevoeren door de locaties. Ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Ierland de uitgelezen plek om samen met andere gelijkgestemden te bezoeken.

Singlereis Actieve rondreis NOORD-IERLAND

The Gregory ***

Singlereis Actieve rondreis NOORD-IERLAND

De groepsreis naar Noord-Ierland staat garant voor 8 dagen avontuur! We gaan kajakken, mountainbiken, wandelen en meer! De overnachtingen zijn in gezellige B&B's. Ontdek de rijke geschiedenis van het land, kastelen, de ruige natuur en natuurlijk de befaamde whiskeystokerij "The old Bushmills Distillery". Lees meer.

Ierland | Noord-Ierland | Belfast
Vanaf
€ 1499,00