Singlereizen naar Thailand voor 50+ singles

Ga mee met een van onze single rondreizen naar Thailand, het 'land van de glimlach”. Ontdek met andere 50plussers de vriendelijke bevolking en laat je meevoeren door een schitterend land.

In Thailand ben je voor zon, cultuur en natuur op de juiste plek. Pak de fiets door Bangkok, Phuket en Pattaya, ontdek de smalle straatjes in de steden en de groene buitenwijken, je komt zo ook langs de honderden eetkraampjes die de steden rijk zijn. Maak een wandeltocht door de jungle en ga op zoek naar de oude vervallen tempels, die zijn verwoest en overgenomen door de jungle. De bekendste is het Boeddha beeld tussen de wortels van een bodhiboom. De natuur is schitterend, met hoge bergen afgewisseld met watervallen, hotsprings en rivieren. Je kunt er met een boot een tocht maken langs de schitterende zuidkust, waar je op één van de vele zandstranden kunt relaxen om aan het einde van de rondreis alle indrukken op je in te laten werken terwijl je heerlijk ontspant en geniet van de zon en de rust. Ook zin om mee te gaan naar Thailand?

Singlereis Thailand AVONTUURLIJKE 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodaties STT ***

Singlereis Thailand AVONTUURLIJKE 15-DAAGSE RONDREIS

Thailand is een topbestemming voor een verre reis! Je hebt er namelijk alles! Schitterende natuur, veel culturele hoogtepunten, tropische eilanden en heerlijk eten. Zowel de beginnende reiziger, als de ervaren reiziger zal zich hier goed vermaken! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok city
Vanaf
€ 1319,00

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie STD ***

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Deze mooie rondreis door Thailand neemt je mee door de tropische natuur en het drukbezochte miljoenenstad Bangkok. Bezoek watervallen, relax aan de blauwe stranden en ga lekker snorkelen. De riviertaxi is een toffe manier om Bangkok goed te verkennen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok city
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Zuid-Thailand 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SST ***

Singlereis Zuid-Thailand 15-DAAGSE RONDREIS

Prachtige stranden, heerlijk eten en veel natuurschoon is wat je zal aantreffen tijdens deze rondreis door Zuid-Thailand. Bezoek de paradijselijke eilanden Phuket, Koh Phi Phi en Koh Lanta. Ontdek de onderwaterwereld door te snorkelen of te duiken. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Thailand | Phuket | Phuket city
Vanaf
€ 1649,00

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie STH ***

Singlereis Thailand 22-DAAGSE RONDREIS

Bezoek het andere Thailand tijdens deze rondreis waar je zowel bekende en minder bekende highlights bezoekt. Struin door de gemoedelijke stad Chiang Mai. Bezoek ‘hill tribe’ dorpjes in Mae Hong Son. Snuif cultuur in de miljoenenstad Bangkok. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld terug. Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok city
Vanaf
€ 1699,00