Singlereizen naar Thailand voor 50+ singles

Ga mee met een van onze single rondreizen naar Thailand, het 'land van de glimlach”. Ontdek met andere 50plussers de vriendelijke bevolking en laat je meevoeren door een schitterend land.

In Thailand ben je voor zon, cultuur en natuur op de juiste plek. Pak de fiets door Bangkok, Phuket en Pattaya, ontdek de smalle straatjes in de steden en de groene buitenwijken, je komt zo ook langs de honderden eetkraampjes die de steden rijk zijn. Maak een wandeltocht door de jungle en ga op zoek naar de oude vervallen tempels, die zijn verwoest en overgenomen door de jungle. De bekendste is het Boeddha beeld tussen de wortels van een bodhiboom. De natuur is schitterend, met hoge bergen afgewisseld met watervallen, hotsprings en rivieren. Je kunt er met een boot een tocht maken langs de schitterende zuidkust, waar je op één van de vele zandstranden kunt relaxen om aan het einde van de rondreis alle indrukken op je in te laten werken terwijl je heerlijk ontspant en geniet van de zon en de rust. Ook zin om mee te gaan naar Thailand?

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Accommodaties Thailand ***

Singlereis Thailand AVONTUURLIJK

Thailand is een topbestemming voor een verre reis! Je hebt er namelijk alles! Schitterende natuur, veel culturele hoogtepunten, tropische eilanden en heerlijk eten. Zowel de beginnende reiziger, als de ervaren reiziger zal zich hier goed vermaken! Ben jij klaar voor 15 dagen avontuur en gezelligheid? Lees meer.

Thailand | Bangkok | Bangkok
Vanaf
€ 1500,00

Singlereis Duikvakantie Thailand LIVEABOARD

Palm Garden Resort Phuket ***

Singlereis Duikvakantie Thailand LIVEABOARD

Heerlijk met andere singles Thailand verkennen zowel onder als boven water. Witte zandstranden en een prachtige blauwe zee. Deze groepsduikvakantie combineert duiken rond de highlights van de Andamanzee en een bezoek aan het vaste land rond Phuket en Koh Lak. Een perfecte combinatie inclusief een 3 daagse liveaboard. Lees meer.

Thailand | Andaman Zee | Khao Lak
Vanaf
€ 2295,00