Singlereizen Tanzania voor 50+ singles

Tanzania is een prachtig land in Oost Afrika en beslist een aanrader om met een leuke groep 50Plus singles te bezoeken. Het meest bekend van Tanzania is toch wel de berg Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. En dus zeker een uitdaging om deze beroemde berg te beklimmen.

Maar Tanzania biedt nog veel meer. Lake Manyara is vooral bekend om de grootste populatie flamingo’s en in het wildreservaat Serengeti kun je op safari met de groep. Misschien spot je hier de Big 5; de olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn die hoog staan op het verlanglijstje van elke safari liefhebber. Dar es Salaam is ook zeker het bezoeken waard. Heb je een passie voor archeologie, bezoek dan zeker het Nationaal Museum met de fossiele vondsten uit de Olduvai Gorge, dat ook wel 'de geboortegrond van de mens' genoemd. Persoonlijk bezoek ik graag een lokale markt en dan is de kleurrijke en bijzonder hectische Kariakoo Markt in Dar es Salaam een belevenis op zich. Maar door het hele land zijn er gezellige markten te vinden. Wil je Zanzibar een dagje bezoeken? Dat kan eenvoudig per boot vanuit Dar es Salaam. Vol van alle indrukken? Zin in een dagje relaxen? Kies dan voor het strand van Oyster Bay in Dar es Salaam of elders in Tanzania en geniet daar heerlijk van de zon en sluit de dag af genietend van het uitzicht met een cocktail in de hand en omringd door je leuke single reisgenoten.

Singlereis HBO+ OP ZANZIBAR

Sunset Bungalows Kendwa ***

Singlereis HBO+ OP ZANZIBAR

Tijdens deze singlereis naar Zanzibar geniet je van de schitterende natuur, parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee én een kleurrijke geschiedenis. Op het paradijselijke Zanzibar kun je nog veel meer doen dan zonnen en relaxen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Tanzania | Zanzibar | Kendwa
Vanaf
€ 1399,00