Singlereizen Zwitserland voor 50+ singles

Als je Zwitserland zegt, dan zeg je veelzijdigheid. Het land is omsingeld door andere populaire vakantielanden zoals Duitsland, Italië en Frankrijk, en heeft van elk een paar goede eigenschappen overgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de wereldberoemde Italiaanse keuken, waar u in Zwitserland ook van kunt genieten! 

50Plus-Singlereizen.nl helpt u met het vinden van een bijzondere 50+ singlevakantie die helemaal bij u past. Zwitserland is een prachtig land voor zo’n vakantie, en op deze pagina krijgt u een idee waarom. Aan bijzondere activiteiten is er in elk geval geen tekort: we bezichtigen de grootste gletsjer van de Alpen, lopen langs prachtige meren, maken een treinrit naar Zermatt en ontspannen in de thermische baden van Leukerbad. Het is een avontuur in gezelschap van alleenstaande mannen en vrouwen van 50Plus die u al snel tot uw vriendencirkel zal rekenen. Samen gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet! Kijk tussen ons aanbod van uitstekende single reizen en vind uw droomvakantie naar Zwitserland!

Singlereis Genieten van wintersport IN HAUTE NENDAZ

Hotel Montfort ***

Singlereis Genieten van wintersport IN HAUTE NENDAZ

Betaalbaar skiën met Nederlandse reisleiding in het Zwitserse Haute Nendaz, inclusief een 6-daagse skipas voor het gebied Printse (212 km), verzorging op basis van Halfpension en een originele Zwitserse raclette- of kaasfondue avond. Ga mee met gezellige singles tijdens deze wintersport vakantie in Zwitserland! Lees meer.

Zwitserland | Wallis | Haute Nendaz
Vanaf
€ 959,00