Singlereizen Zwitserland voor 50+ singles

Als je Zwitserland zegt, dan zeg je veelzijdigheid. Het land is omsingeld door andere populaire vakantielanden zoals Duitsland, Italië en Frankrijk, en heeft van elk een paar goede eigenschappen overgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de wereldberoemde Italiaanse keuken, waar u in Zwitserland ook van kunt genieten! 

50Plus-Singlereizen.nl helpt u met het vinden van een bijzondere 50+ singlevakantie die helemaal bij u past. Zwitserland is een prachtig land voor zo’n vakantie, en op deze pagina krijgt u een idee waarom. Aan bijzondere activiteiten is er in elk geval geen tekort: we bezichtigen de grootste gletsjer van de Alpen, lopen langs prachtige meren, maken een treinrit naar Zermatt en ontspannen in de thermische baden van Leukerbad. Het is een avontuur in gezelschap van alleenstaande mannen en vrouwen van 50Plus die u al snel tot uw vriendencirkel zal rekenen. Samen gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet! Kijk tussen ons aanbod van uitstekende single reizen en vind uw droomvakantie naar Zwitserland!

Singlereis Actieve rondreis ZWITSERLAND

Camping du Monument ***

Singlereis Actieve rondreis ZWITSERLAND

Een avontuurlijke groepsreis in het prachtige Zwitserland vol actie, natuur en cultuur! Steppen, peddelen, raften, pittige wandelingen, fenomenale uitzichten en prachtige dorpjes en steden bezoeken! Lees gauw verder voor het volledige programma van deze gave 14-daagse groepsreis. Lees meer.

Zwitserland | Wallis | Susten
Vanaf
€ 1299,00