Singlereizen Zwitserland voor 50+ singles

Als je Zwitserland zegt, dan zeg je veelzijdigheid. Het land is omsingeld door andere populaire vakantielanden zoals Duitsland, Italië en Frankrijk, en heeft van elk een paar goede eigenschappen overgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de wereldberoemde Italiaanse keuken, waar u in Zwitserland ook van kunt genieten! 

50Plus-Singlereizen.nl helpt u met het vinden van een bijzondere 50+ singlevakantie die helemaal bij u past. Zwitserland is een prachtig land voor zo’n vakantie, en op deze pagina krijgt u een idee waarom. Aan bijzondere activiteiten is er in elk geval geen tekort: we bezichtigen de grootste gletsjer van de Alpen, lopen langs prachtige meren, maken een treinrit naar Zermatt en ontspannen in de thermische baden van Leukerbad. Het is een avontuur in gezelschap van alleenstaande mannen en vrouwen van 50Plus die u al snel tot uw vriendencirkel zal rekenen. Samen gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet! Kijk tussen ons aanbod van uitstekende single reizen en vind uw droomvakantie naar Zwitserland!

Singlereis Actieve rondreis ZWITSERLAND

Meerdere campings Zwitserla **

Singlereis Actieve rondreis ZWITSERLAND

Actieve 14-daagse rondreis met fenomenale uitzichten, peddelen en raften: dat is de avontuurlijke groepsreis naar Zwitserland. Kamperen op verschillende campings in de prachtige Zwitserse natuur. Annulering door Corona? Dan ontvang je binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Zwitserland | Wallis | Susten
Vanaf
€ 1599,00