Single reis naar Jordanie voor 50plus singles

Jordanië, gelegen in het Midden-Oosten, is een land met een rijke historie en tal van bezienswaardigheden. Ga samen met andere 50plus singles op reis naar dit betoverende land.

Bezoek het Wereld Wonder “Petra”, wandel door kloven en ontdek koninklijke graftombes, overblijfselen van indrukwekkende tempels, theaters en stadspoorten. Overnacht in de Wadi Rum woestijn in een authentieke- of in een luxe Bedoeïenen kamp, waar je kunt genieten van de zonsopkomst en zonsondergang. Wat je niet mag missen is drijven in de Dode Zee. Door de grote hoeveelheid mineralen is het de grootste natuurlijke spa van de wereld. Geniet van de prachtige kleuren op de markten waar kleden en voedsel in ruime mate zijn uitgestald en proef van de Arabische smaken zoals Mezza (tapas). Bezoek Amman, de hoofdstad van Jordanië, vanaf de Citadel. Het is het hoogste punt van de stad met een schitterend uitzicht en waar je op zoek kunt gaan naar opgravingen uit de historie. Het is het uitgelezen land voor een rondreis, waarbij je op korte reisafstanden veel van het land kunt bekijken. Ga je ook mee op avontuur naar Jordanië?

Singlereis Jordanië 8-DAAGSE RONDREIS

Accommodaties Jordanië ***

Singlereis Jordanië 8-DAAGSE RONDREIS

Tijdens de rondreis door Jordanië verveel je je geen moment. De land heeft een rijke geschiedenis, dus genoeg te ontdekken! Verloren steden, Bijbelverhalen, de Dode Zee, Oosterse bazaars. Wil je nog meer? Dat kan! De oude stad Petra, de schitterende Wadi Rum woestijn en natuurlijk de Romeinse opgravingen bij Jerash. Lees meer.

Jordanië | Amman | Amman
Vanaf
€ 933,00