Single reis naar Jordanie voor 50plus singles

Jordanië, gelegen in het Midden-Oosten, is een land met een rijke historie en tal van bezienswaardigheden. Ga samen met andere 50plus singles op reis naar dit betoverende land.

Bezoek het Wereld Wonder “Petra”, wandel door kloven en ontdek koninklijke graftombes, overblijfselen van indrukwekkende tempels, theaters en stadspoorten. Overnacht in de Wadi Rum woestijn in een authentieke- of in een luxe Bedoeïenen kamp, waar je kunt genieten van de zonsopkomst en zonsondergang. Wat je niet mag missen is drijven in de Dode Zee. Door de grote hoeveelheid mineralen is het de grootste natuurlijke spa van de wereld. Geniet van de prachtige kleuren op de markten waar kleden en voedsel in ruime mate zijn uitgestald en proef van de Arabische smaken zoals Mezza (tapas). Bezoek Amman, de hoofdstad van Jordanië, vanaf de Citadel. Het is het hoogste punt van de stad met een schitterend uitzicht en waar je op zoek kunt gaan naar opgravingen uit de historie. Het is het uitgelezen land voor een rondreis, waarbij je op korte reisafstanden veel van het land kunt bekijken. Ga je ook mee op avontuur naar Jordanië?

Singlereis Rondreis MAGISCH JORDANIË

Amman International hotel *****

Singlereis Rondreis MAGISCH JORDANIË

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van het magische Jordanië tijdens deze complete singlereis, waarbij ALLE excursies, entreegelden en maaltijden bij de reissom INBEGREPEN zijn. Hoogtepunten van deze reis: de hoofdstad Amman, Petra, een jeeptocht én overnachting in de woestijn en drijven in de Dode Zee. Lees meer.

Jordanië | Amman | Amman city
Vanaf
€ 1595,00