Singlereizen naar Schotland voor 50+ singles

Houdt u van wandelen in de natuur en wilt u graag cultuur snuiven op vakantie, dan is schotland het ideale vakantie land voor u!

Schotland heeft milde winters en redelijk warme zomers. Ook heeft het land ongekend mooie natuurgebieden, prachtige diepe meren en een geweldige flora en fauna. Op deze 50+ singlereis trekt u kilometers lang door de natuurlijke leefomgeving, van de wilde geiten, herten, reeën, de Schotse hooglanders en de machtige adelaars. Ook wandelt u door sprookjesachtige bossen en andere wisselende landschappen. Geniet van al deze mooie vergezichten in het gezelschap van een leuke groep singles.

Wilt u ook graag cultuur snuiven in Schotland? Bezoek dan de prachtige culturele steden Edinburgh en Glasgow, waar u samen met andere singles bijzonder mooie Kathedralen kunt bezoeken. Of ga naar een van de gezellige boerendorpmarkten, waar u lekkere verse producten kunt kopen. Ook is het zeker de moeite waard om de hooglanden in te trekken. Deze gebieden zijn dunbevolkt, waardoor er nog vele culturele elementen te vinden zijn zoals, de doedelzakmuziek, de lokale dranken en de traditionele kilt. Een onvergetelijke reis naar Schotland vind u dan ook op 50plus-singlereizen.nl

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

West Highland Way *

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

Geniet van 11 dagen wandelen door het heuvelachtige Schotland. De West Highland Way is een klassieker en een echte must. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust in dit prachtige land tijdens deze soms pittige wandelreis. Lees gauw verder voor het volledige programma van deze groepsreis. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 1049,00

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Camping Witches Craig **

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Samen met de groep wordt je Schotland ervaring een onvergetelijke belevenis. Op de mountainbike zul je bekend raken met de schitterende Schotse heuvels en al wandelend langs de rivieren en meren zul je 14 dagen lang volop genieten van de rust en de natuur die het land te bieden heeft. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Edinburgh
Vanaf
€ 1399,00