Singlereizen naar Schotland voor 50+ singles

Houdt u van wandelen in de natuur en wilt u graag cultuur snuiven op vakantie, dan is schotland het ideale vakantie land voor u!

Schotland heeft milde winters en redelijk warme zomers. Ook heeft het land ongekend mooie natuurgebieden, prachtige diepe meren en een geweldige flora en fauna. Op deze 50+ singlereis trekt u kilometers lang door de natuurlijke leefomgeving, van de wilde geiten, herten, reeën, de Schotse hooglanders en de machtige adelaars. Ook wandelt u door sprookjesachtige bossen en andere wisselende landschappen. Geniet van al deze mooie vergezichten in het gezelschap van een leuke groep singles.

Wilt u ook graag cultuur snuiven in Schotland? Bezoek dan de prachtige culturele steden Edinburgh en Glasgow, waar u samen met andere singles bijzonder mooie Kathedralen kunt bezoeken. Of ga naar een van de gezellige boerendorpmarkten, waar u lekkere verse producten kunt kopen. Ook is het zeker de moeite waard om de hooglanden in te trekken. Deze gebieden zijn dunbevolkt, waardoor er nog vele culturele elementen te vinden zijn zoals, de doedelzakmuziek, de lokale dranken en de traditionele kilt. Een onvergetelijke reis naar Schotland vind u dan ook op 50plus-singlereizen.nl

Op dit moment zijn er geen 50 plus reizen naar Schotland gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.