Single reizen naar Montenegro voor 50+ singles

Montenegro is een land met een prachtige natuur en is een van de mooiste bestemmingen in de Balkan. Op 50plus-singlereizen.nl vind je de beste reizen naar dit vakantieland.

Het land is gelegen aan de Adriatische Zee en nergens vind je zoveel mooie stranden, kronkelende meren en natuurschoon. Met een mediterraan klimaat is het een ideale vakantiebestemming voor een vrijgezellenreis. Ga met ons mee wandelen langs de Montenegrijnse bergen of lunch samen met de groep langs de oever van het Skadarmeer. Dit is het grootste meer van zowel Montenegro als de gehele Balkan! Ook vind je hier een rijke flora en fauna en zeker liefhebbers van vogels zullen hun ogen uitkijken. Een bezoek aan de Baai van Kotor is ook zeker de moeite waard. Deze baai wordt gerekend als de mooiste baai ter wereld. Vanaf de ingang gaat de baai 25  kilometer landinwaarts door allerlei doorgangen. Vanaf de smalste doorgang heb je een prachtig uitzicht over pittoreske en historische dorpjes.

Naast alle activiteiten is er natuurlijk ook genoeg tijd om lekker te ontspannen. Samen met groep kun je terrasjes pakken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker even een boek te lezen. Tijdens deze 50+ singlereizen zul je in ieder geval genoeg beleven en een hoop nieuwe mensen leren kennen.

Bekijk snel ons aanbod:

Singlereis Paradijselijk Genieten MONTENEGRO

Palmon Bay Hotel en Spa ****

Singlereis Paradijselijk Genieten MONTENEGRO

Montenegro: de parel van de Middellandse Zee. Een uniek land met veel natuurlijke rijkdom, heldere meren, stranden en prachtige bergen. Een compact land. Ontdek de Baai van Kotor, Dubrovnik of toch relaxen met een goed boek? Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis. Lees meer.

Montenegro | Herceg Novi | Herceg Novi city
Vanaf
€ 1289,00

Singlereis Rondreis MONTENEGRO

Montenegro accomodaties ***

Singlereis Rondreis MONTENEGRO

Ga mee op singlereis naar de parel van de Balkan: Montenegro. Ontdek de azuurblauwe zee, mooie stranden en het bergachtige binnenland tijdens deze rondreis. We trekken van het noorden naar het zuiden en stoppen onderweg voor de mooiste plekjes. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Montenegro | Budva | Budva
Vanaf
€ 1949,00