Single reis naar Indonesië voor 50plus singles

Indonesië heeft een prachtig landschap van moerasgebieden, tropische regenwouden, vulkanen en savannebossen. Het land heeft enorm veel verschillende eilanden, waar u als 50plus single van alles kunt bezichtigen. De bekendste eilanden van Indonesië zijn: Bali, Java, Lombok, Sumatra, Sulawesi en Borneo.

Elk eiland heeft wel iets bijzonders te bieden. Ga mee naar Bali en Lombok waar u kunt genieten op de bijzonder mooie bounty stranden en af kunt reizen langs de beroemde rijst terrassen. Of ga naar het prachtige cultuur eiland Java en wandel door de beroemde botanische tuinen en bezoek de indrukwekkende tempels. Bent u als 50plusser graag tussen de dieren? Dan zijn de eilanden Sumatra en Borneo iets voor u. Op deze eilanden komt u terecht in een prachtige jungle, waar u samen met andere 50+ singles olifanten, orang-oetangs en vele andere dieren zult tegen komen. Wanneer u liever samen met een leuke groep singles op een ontspannen vakantie wilt, dan moet u beslist naar het eiland Sulawesi. Op dit eiland zijn er heerlijke spa’s waar u optimaal kunt relaxen en genieten.

Om niet te vergeten is er in de onderwaterwereld van Indonesië ook genoeg te ontdekken. Denk aan de mooie koraalriffen en de vele verschillende soorten vissen in allerlei kleuren, soorten en maten. Daarnaast is er ook enorm veel variatie in de flora en fauna van dit land. Indonesië heeft dan ook voor elke singlereiziger iets moois te bieden.

Op dit moment zijn er geen 50Plus reizen naar Indonesie gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.