Singlereizen naar Iederland voor 50+ singles

Singlereizen naar Ierland zitten boordevol cultuur, natuur, activiteiten en avontuurlijke belevenissen. Ga samen met 50plus singles op ontdekkingsreis door adembenemende landschappen, prachtige tuinen en langs de hoogste kliffen.

Actief onderweg per fiets of wandelend over slingerende weggetjes met schitterende uitzichten. Ga op avontuur langs de ruige westkust, romantisch, rustig maar ook uitgelezen om te surfen of een boottocht te maken. Ontdek de geheimen van ­­5000 jaar geschiedenis van het land, bezoek de Whiskey distillery’s, het National Park in Killarny, de heilige berg van Ierland en de Boyne Valley. De hoofdstad Dublin mag natuurlijk niet ontbreken, net als London Derry en Belfast. Noord Ierland is “the place to be” voor Game of Thrones liefhebbers. Ontdek waar de serie is opgenomen en laat je meevoeren door de locaties. Ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Ierland de uitgelezen plek om samen met andere gelijkgestemden te bezoeken.

Singlereis Actieve rondreis NOORD-IERLAND

The Gregory ***

Singlereis Actieve rondreis NOORD-IERLAND

De groepsreis naar Noord-Ierland staat garant voor avontuur! We gaan kajakken, mountainbiken, wandelen en meer! Ontdek de rijke geschiedenis van het land, kastelen, de ruige natuur en natuurlijk de befaamde whiskeystokerij The old Bushmills Distillery. Annuleert de reisorganisatie de reis i.v.m. Corona? Dan ontvang je Lees meer.

Ierland | Noord-Ierland | Belfast
Vanaf
€ 1599,00

Singlereis Wandelvakantie WICKLOW MOUNTAINS

Wildkamperen ***

Singlereis Wandelvakantie WICKLOW MOUNTAINS

Ben jij een echte avonturier en graag in de buitenlucht? Tijdens deze wandelvakantie gaan we 5 dagen rondtrekken in de Wicklow Mountains, wildkamperen in de schitterende natuur. Tot slot sluiten we reis af in Dublin. Annuleert de reisorganisatie de reis i.v.m. Corona? Dan ontvang je binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Ierland | Wicklow Mountains | Dublin
Vanaf
€ 1125,00

Singlereis Ierland 10-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SEI ***

Singlereis Ierland 10-DAAGSE RONDREIS

In Ierland sta je versteld door de prachtige groene landschappen. Laat je verassen door de hoofdstad Dublin en proef de typische Ierse cultuur in Ierse pubs. Ontdek de ongerepte natuur in Connemara. Bewonder prachtige panorama's bij de Cliffs of Moher. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Ierland | Leinster | Dublin
Vanaf
€ 1749,00

Singlereis Rondreis WILD ATLANTIC WAY

Ierland rondreis ****

Singlereis Rondreis WILD ATLANTIC WAY

Ga mee op deze rondreis door het zuidwesten van Ierland. We starten in Cork en reizen over de Wild Atlantic Way naar Galway met als eindpunt Dublin. Ontdek de mooiste route van Ierland langs smalle kustwegen die dit land rijk is. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Ierland | Zuid Ierland | Cork
Vanaf
€ 1849,00