Cruise reizen voor 50Plus singles

Als je even helemaal wilt ontspannen, moet je echt eens mee gaan op een cruise reis! Samen met een groep singles in jouw leeftijdscategorie kun je heerlijk bijkomen op een luxueus schip onder het zonnetje.

Tijdens deze cruisevakanties nemen we je mee langs de allermooiste plaatsen en kusten. Ga bijvoorbeeld eens mee op een luxe blue cruise. Jij en de andere alleenstaanden zullen culinair ontzettend verwend worden in een ontspannen sfeer. Als je tijdens je cruisereis ook wat actiever bezig wilt zijn, raden wij de luxe wandel-cruise aan. Overdag maak je samen met je nieuwe vrienden wandelingen langs de schitterende Turkse kust om vervolgens lekker uit te rusten aan boord van een groot en luxe schip. 

Een ding staat vast: tijdens deze cruise reizen zul je helemaal bijkomen van een jaar lang hard werken! De deskundige bemanning aan boord zal continu voor jullie klaar staan en ervoor zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt. 

Bekijk snel ons aanbod aan 50+ cruise reizen, en wie weet zien we je binnenkort dobberen door een azuurblauwe zee!

Singlereis Luxe Blue Cruise LANGS DE TURKSE KUST

Luxe gület Sumru Sultan ****

Singlereis Luxe Blue Cruise LANGS DE TURKSE KUST

Ontspannen, genieten, lekker eten en een leuke haventjes. Onze Blue Cruise is een onvergetelijke vaarvakantie aan boord van ons 26m lange zeilschip, waarop plaats is voor een kleine groep singles, die zich graag (culinair) laat verwennen in een gezellige ambiance terwijl de prachtige Turkse kust aan je voorbij trekt. Lees meer.

Turkije | Lycische kust | Fethiye
Vanaf
€ 1095,00