Single reis naar Malta voor 50+ singles

Malta is een eilandengroep, bestaande uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en twee onbewoonde eilanden. Je kunt de eilandengroep in de Middellandse Zee vinden. In Valletta, de hoofdstad van Malta, kun je samen met de andere singles veel kerken en paleizen bezoeken. De bekendste kerk is de 16e eeuwse Onze Lieve Vrouw van de Overwinning kerk. Ook de prehistorische tempels zijn uniek. Ze zijn ontzettend goed bewaard gebleven, waardoor ze nog steeds indrukwekkend zijn.

Malta biedt ook een bijzondere duikervaring dankzij de vele riffen, grotten en scheepswrakken. Deze locatie is ideaal voor beginners dankzij het heldere water en de zeer kleine kans om gevaarlijke dieren tegen te komen. De ervaren duikers kunnen hun ogen verwennen bij verschillende duikplekken. Je kunt in deze wateren archeologische voorwerpen tegenkomen uit zowel de Tweede Wereldoorlog als uit het Romeinse tijdperk.

Als je op zoek bent naar een ongedwongen singlevakantie met leeftijdsgenoten op een bijzondere eilandengroep, bekijk dan snel ons aanbod in Malta!

Op dit moment zijn er geen 50+ single reizen naar Malta gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.