Yogareizen voor 50+ singles

Yoga gaat over balans. Ook de Yoga vakanties van 50Plus-Singlereizen.nl zijn perfect in balans: alles is eraan gedaan om u een single vakantie te bezorgen die perfect op u aansluit. 

Op deze vakanties voor 50+ doet u mee aan yogaworkshops, krijgt u les in meditatie en mindfulness, en heeft u uiteraard de tijd om de omgeving op uw eigen tempo te ontdekken. Neem een heerlijke massage, bezoek een Turks bad of maak een prachtige boottocht. Op deze vakantie bepaalt u zelf hoe u het liefst ontspant. Nieuwe vrienden heeft u zo gemaakt, want u gaat met leuke singles van 50Plus. Als u dus écht tot rust wilt komen, dan vindt u op deze pagina precies wat u zoekt! Ga met ons mee!

Singlereis Actief en Zon SARDINIE

Camping Calapineta ***

Singlereis Actief en Zon SARDINIE

Ontdek mysterieus Sardinië; overblijfselen uit de prehistorie, de grotten van Neptunus en typisch oude Italiaanse kerken. Maar ook zeilen of surfen kan hier super, leer de kneepjes van het vak met elkaar. Geniet van heerlijk eten, pak de fiets of maak een wandeltocht. Start de ochtend met een ontspannend uurtje yoga. Lees meer.

Italië | Sardinië | Santa Lucia
Vanaf
€ 949,00

Singlereis Yoga en Zeilen IN GRIEKENLAND

Zeilschip YogaCruise *****

Singlereis Yoga en Zeilen IN GRIEKENLAND

Zon, zee, zen, zeilen en Yoga. Dat is de yogacruise, dagelijks twee verschillende yogalessen aan boord van een klassiek houten zeiljacht. Zeilervaring is niet nodig, want de professionele bemanning zeilt je van betoverende baaitjes, naar gezellige stadjes. Twee maal per dag ontdek je een nieuwe plek. Lees meer.

Griekenland | Symi | Symi
Vanaf
€ 1430,00