Wellnessreizen voor 50+ singles

Een van de belangrijkste dingen van vakantie is toch wel dat u goed bijkomt, niet waar? U wilt zich eventjes helemaal opladen en terugkomen als een nieuw mens. Op de Wellness vakanties van 50Plus-Singlereizen.nl wordt er uitstekend gezorgd voor uw lichaam en geest. 

Uw gezondheid is belangrijk, en op elk van deze mooie singlereizen voor 50+ zult u kunnen ontspannen als nooit tevoren. Kom bij in een enorme jacuzzi, doe mee aan een yogales en leer hoe u uw lichaam soepel houdt, of laat u lekker masseren. U en de andere alleenstaande 50Plussers kunnen eventjes alle zorgen vergeten. Klinkt goed? Zie dan wat er allemaal mogelijk is door onze selectie te bekijken!

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur DALMATISCHE KUST

hotel Aminess Grand Azur ****

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur DALMATISCHE KUST

Deze single reis naar Kroatië heeft alles in huis om volop te kunnen genieten. Wijn, truffels, schilderachtige dorpjes en volop cultuur. Kom tot rust in het heerlijke hotel dat direct aan het privéstrand ligt. Geniet van het heerlijke klimaat en ga met genoeg vitamine D weer terug naar huis. Lees meer.

Kroatië | Dalmatië | Orebic
Vanaf
€ 969,00

Singlereis Sardinie WANDEL EN WELLNESS

Camping Mandras ***

Singlereis Sardinie WANDEL EN WELLNESS

Sardinië is een prachtig eiland voor een heerlijke vakantie. Zo gaan we met deze single wandelvakantie het eiland met drie afwisselende wandeltochten ontdekken. Het eiland kent een prachtige natuur en tijdens het wandelen ruik je de geur van kruiden en pijnbomen. Staan jouw wandelschoenen al klaar? Lees meer.

Italië | Sardinië | Santa Lucia
Vanaf
€ 1099,00

Singlereis Midweek of Weekendje weg LUXEMBURG

Camping Nommerlayen *****

Singlereis Midweek of Weekendje weg LUXEMBURG

Zie je een midweek of weekendje weg met leuke singles wel zitten en wil je niet te ver rijden? Ga dan mee naar Luxemburg. Dichtbij en toch op en top buitenland! Daarnaast is 5-sterren camping Nommerlayen van alle gemakken voorzien. Ontdek de omgeving met de andere singles, wandel, hike of maak een mountainbiketocht. Lees meer.

Luxemburg | Nommern | Nommern
Vanaf
€ 195,00