Tennisreizen voor 50+ singles

Is tennissen uw ding en wilt u ook op vakantie de tennisbaan op? 50Plus-Singlereizen.nl heeft een stel unieke groepsreizen voor 50Plus in de aanbieding die wellicht perfect bij u passen: tennisreizen! Zeg eventjes gedag tegen uw vaste tennisbaan en ga voor iets exotisch. Wat dacht u bijvoorbeeld van Turkije? 

Op de 50+ reizen die u op deze pagina vindt draait alles om de sport. U krijgt dagelijks les van professionele tennisinstructeurs die u de fijne kneepjes van het vak laten zien. Met uw eigen niveau als uitgangspunt krijgt u tips in techniek, mentaliteit, tactisch spelen en nog veel meer. U bent compleet vrij om u te concentreren op de dingen die voor u belangrijk zijn. Er wordt op deze singlereis natuurlijk druk getennist, maar een vakantie zou geen vakantie zijn als er ook niet volop ruimte is voor ontspanning. Ook ontmoet u leuke alleenstaanden van uw leeftijd waar u snel vriendschappen mee zult smeden. Doe alvast uw favoriete racket in de tas en ga mee!

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) SOLARIS, SIBENIK

Jure Solaris ****

Singlereis Strandvakantie (HBO-WO) SOLARIS, SIBENIK

Luxe strandvakantie met 40 singles. Fijne mix van luxe chillen, dagelijkse activiteiten, uitgaan en leuke excursies. Het hotel is geweldig en de beachclub voor de deur ongekend gaaf, met elke dag een DJ en je drankjes aan de bar in het water. Pubquizzen, sporttoernooitjes en leuke excursies: haak aan als je zin hebt. Lees meer.

Kroatiƫ | Dalmatiƫ | Sibenik
Vanaf
€ 995,00