Tennisreizen voor 50+ singles

Is tennissen uw ding en wilt u ook op vakantie de tennisbaan op? 50Plus-Singlereizen.nl heeft een stel unieke groepsreizen voor 50Plus in de aanbieding die wellicht perfect bij u passen: tennisreizen! Zeg eventjes gedag tegen uw vaste tennisbaan en ga voor iets exotisch. Wat dacht u bijvoorbeeld van Mallorca? 

Op de 50+ reizen die u op deze pagina vindt draait alles om de sport. U krijgt dagelijks les van professionele tennisinstructeurs die u de fijne kneepjes van het vak laten zien. Met uw eigen niveau als uitgangspunt krijgt u tips in techniek, mentaliteit, tactisch spelen en nog veel meer. U bent compleet vrij om u te concentreren op de dingen die voor u belangrijk zijn. Er wordt op deze singlereis natuurlijk druk getennist, maar een vakantie zou geen vakantie zijn als er ook niet volop ruimte is voor ontspanning. Ook ontmoet u leuke alleenstaanden van uw leeftijd waar u snel vriendschappen mee zult smeden. Doe alvast uw favoriete racket in de tas en ga mee!

Singlereis Tennisreis (HBO-WO) OP MALLORCA

Hotel Zafiro Rey Don Jaime ****

Singlereis Tennisreis (HBO-WO) OP MALLORCA

Zon, zee, strand en vooral... heel veel tennis en gezelligheid. Deze heerlijke cocktail staat je te wachten in de kustplaats Santa Ponsa. Een heel fijn en goed hotel, mooie gravel tennisbanen, goede tennisleraren en bakken vol aandacht. In een week word je echt beter maar het gaat vooral om de gezelligheid. Lees meer.

Spanje | Mallorca | Santa Ponsa
Vanaf
€ 895,00