Singlereizen 50+ naar Litouwen

De meest zuidelijke Baltische staat bezoeken met een groep singles? Dan moet je in Litouwen zijn! Het land heeft erg veel verborgen schatten die zeker een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld alleen al de hele binnenstad van Vilnius staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Dit heeft de magische stad te danken aan de doolhof van kleine straatjes met ruim veertig kerken in barokstijl. Door het hele land bevinden zich prachtige restanten uit de koninklijke tijden.

Een andere sprookjesachtige plek is het stadje Trakai. Vol met houten huisjes, maar het absolute hoogtepunt is het kasteel gelegen op het schiereiland in het Galvé-meer. Dit stadje, net zo als de rest van Litouwen, heeft een enorm vriendelijke en behulpzame bevolking. Voel je dus zeker niet bezwaard om een praatje met ze aan te gaan of om hulp te vragen.

Singlereis Road & Citytrip BALTISCHE STATEN

Rock'n Hostel **

Singlereis Road & Citytrip BALTISCHE STATEN

Een geweldige mix tussen cultuur en natuur, dat is de 8-daagse road & citytrip door de Baltische Staten. We bezoeken de bekende hoofdsteden; Vilnius, Riga en Tallinn. Maar daarnaast trekken we ook het binnenland in richting de Heuvel der Kruisen. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Litouwen | Vilnius | Vilnius city
Vanaf
€ 1099,00