Cruise singlereizen voor 50+ singles

Grenzeloos genieten, dat kan met een van de single reizen voor 50+. En als het gaat om luxe, dan is een cruise natuurlijk de top! Heerlijk ontspannen, dobberen op het water en zwemmen in de hemelsblauwe zee. De 50Plus reizen die u hier vindt zijn puur genieten! 

Kom aan boord en laat u eens lekker verwennen. Even geen zorgen en gewoon volop genieten van de vrijheid, de zon en het water, en natuurlijk het fijne gezelschap van de andere alleenstaande 50Plussers. U bepaalt zelf wat u het liefst doet; zo wordt het echt úw vakantie. Bovendien staat de reisleiding klaar om het u nog meer naar uw te maken. Klinkt goed, toch? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina en ga met ons mee op een geweldige singlereis!

Singlereis Luxe Blue Cruise GRIEKSE EILANDEN

Luxe g├╝let Sumru Sultan ****

Singlereis Luxe Blue Cruise GRIEKSE EILANDEN

Ontspannen, genieten, lekker eten en een leuke haventjes. Onze luxe Blue Cruise is een onvergetelijke vaarvakantie op basis van volpension aan boord van ons 26 meter lange zeilschip, waarop plaats is voor een kleine groep 50Plus singles, die zich graag (culinair) laat verwennen in een gezellige ambiance. Lees meer.

Griekenland | Kos | Kos
Vanaf
€ 1125,00