Cruise singlereizen voor 50+ singles

Grenzeloos genieten, dat kan met een van de single reizen voor 50+. En als het gaat om luxe, dan is een cruise natuurlijk de top! Heerlijk ontspannen, dobberen op het water en zwemmen in de hemelsblauwe zee. De 50Plus reizen die u hier vindt zijn puur genieten! 

Kom aan boord en laat u eens lekker verwennen. Even geen zorgen en gewoon volop genieten van de vrijheid, de zon en het water, en natuurlijk het fijne gezelschap van de andere alleenstaande 50Plussers. U bepaalt zelf wat u het liefst doet; zo wordt het echt úw vakantie. Bovendien staat de reisleiding klaar om het u nog meer naar uw te maken. Klinkt goed, toch? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina en ga met ons mee op een geweldige singlereis!

Singlereis Luxe Blue Cruise GRIEKSE EILANDEN

Luxe g├╝let Sumru Sultan *****

Singlereis Luxe Blue Cruise GRIEKSE EILANDEN

Tijdens deze cruise langs verschillende Griekse eilanden kun je heerlijk relaxen en genieten aan boord van ons 26 meter lange zeilschip. Het is een avontuurlijke 50-plus single vakantie met leuke activiteiten, maar er is ook genoeg tijd om je te laten verwennen in een luxe ambiance! Ga jij ook mee? Lees meer.

Griekenland | Kos | Kos
Vanaf
€ 1295,00

Singlereis Zeilvakantie ALGARVE - PORTUGAL

Catamaran Universe ****

Singlereis Zeilvakantie ALGARVE - PORTUGAL

Ben jij toe aan een zonnige vakantie en wil je een gevarieerd programma? Dan is deze zeilvakantie perfect! De Algarve heeft gezellige havens en leuke ankerbaaitjes. Je kunt dus optimaal genieten van de cultuur, natuur en het heerlijke warme klimaat met verkoelende bries. Ga jij ook gezellig mee? Lees meer.

Portugal | Algarve | Portimao
Vanaf
€ 1095,00