Body en Mind reizen voor 50Plus singles

Bij de Body en Mind reizen van 50Plus-Singlereizen.nl zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie samen met andere alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen. Ontspanning staat centraal, en alle activiteiten die worden aangeboden zijn gericht op ontspanning van het lichaam en de ziel, van body en mind! 

Op elk van de groepsreizen die u op deze pagina vindt, bent u in het gezelschap van gezellige alleenstaanden van uw leeftijd. Lekker samen genieten van de mooie omgeving, de heerlijke lokale gerechten proeven, de cultuur ontdekken en natuurlijk tijd voor uzelf vinden. Na een heerlijke Body en Mind vakantie komt u dus niet alleen met een ontspannen lichaam en geest thuis, maar ook met nieuwe vrienden! Deze groepsreizen zijn met zorg voor u samengesteld. Een heerlijke vakantie vindt u daarom gegarandeerd op 50Plus-Singlereizen.nl!

Singlereis Yoga en Zeilen IN GRIEKENLAND

Zeilschip YogaCruise *****

Singlereis Yoga en Zeilen IN GRIEKENLAND

Zon, zee, zen, zeilen en Yoga. Dat is de yogacruise, dagelijks twee verschillende yogalessen aan boord van een klassiek houten zeiljacht. Zeilervaring is niet nodig, want de professionele bemanning zeilt je van betoverende baaitjes, naar gezellige stadjes. Twee maal per dag ontdek je een nieuwe plek. Lees meer.

Griekenland | Symi | Symi
Vanaf
€ 1430,00