Single reis naar Armenie voor 50Plus singles

Ontdek Armenie samen met 50plus-singlereizen.nl! Armenie is de oudste christelijke staat ter wereld. Dit kun je dan ook terug zien in de vele kloosters en andere historische panden. Ook staat het land bekend om het ongerepte landschap en de gastvrije bevolking.

Boven op een hoge rots, waarop je uitkijkt over diepe ravijnen, staat het Tatev klooster. Om bij dit eeuwenoude klooster te kunnen komen, zul je samen met de andere alleengaanden een ritje in de langste kabelbaan ter wereld moeten maken! Een rondreis door Armenie is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de hoofdstad Jerevan. Vanaf deze stad heb je uitzicht op de berg Ararat, er wordt door sommigen gespeculeerd dat de Ark van Noach op deze berg zou kunnen liggen! De hoofdstad is een cultureel knooppunt waar je ook verschillende musea kunt vinden.

In Armenië heerst een landklimaat. Dit houdt in dat de zomers erg warm worden, de temperaturen lopen op tot wel 40 graden. De winters zijn zeer streng met temperaturen tot -30 graden.

Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Ga dan met ons mee naar Armenie en ontdek een eeuwenoude bestemming met een prachtige natuur.

 

Op dit moment zijn er geen single reizen naar Armenie voor 50Plus singles gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.